SomnoDent uniapneakiskot

 

SomnoDent COAT – Miellyttävä ja tehokas obstruktiivisen uniapnean (OSA) ja kuorsauksen hoitomuoto. SomnoDent -uniapnealaite on alaleukaa eteen siirtävä hammasmuotti, joka tarjoaa äärimmäisen tehokkaan hoidon obstruktiiviseen uniapneaan (OSA) ja on erittäin miellyttävä käytössä. Monitieteinen yhteistyö unilääketieteen erikoislääkäreiden (keuhkolääkäri, korva-nenä-kurkkulääkäri) ja valtuutettujen SomnoMed-hammaslääkärien välillä on ratkaisevan tärkeää hoidettaessa OSA:a SomnoDent-laitteella.

SomnoDent on mittojen mukaan valmistettava suuhammaskoje, joka muotoillaan potilaan purennan rekisteröintitietojen perusteella ja joka koostuu ylä- ja alahammaslevyistä. Potilaat ovat erityisen tyytyväisiä siihen, että he voivat laitetta käyttäessäänkin avata ja sulkea suunsa sekä puhua ja juoda tavalliseen tapaan.

SomnoDent Fusion uniapneakisko:

Fusionin ansiosta ergonominen terapeuttinen eteenpäinsiirto voidaan määrittää tarkasti ja täsmälleen vaihdettavien siivekkeiden sekä tarvittaessa lisäksi säädettävien ruuvien avulla.

SOMNODENT FUSION LEFT

 

SomnoDent Flex uniapneakisko:

Flex-versiossa on pehmeä sisäpäällyste, joka takaa ainutlaatuisen tarkan istuvuuden. Muotit pysyvät täydellisen istuvina varmasti paikoillaa ja ovat äärimmäisen mielyttäviä käyttää.

SomnoDent_Flex

 SomnoDent Edent Flex:

SomnoDent Edent on saatavana Flex- ja Classic-versioina ja on tarkoitettu potilaille, joilta puuttuvat ylähampaat.

Jaw_EDENTULOUS kl

Lisätietoja SomnoMedin omilta sivuilta voit lukea tästä. SomnoDent -laitteen teho on vahvistettu useissa alan kliinisissä tutkimuksissa.

 

SomnoMed kiskojen puhdistustabletteja SomTabs:eja pääset tilaamaan klikkaamalla tästä

somtabs_2

%d bloggers like this: