SomnoMed

Arvoisa yhteistyökumppanimme

SomnoMed Nordic AB/ Hammastekniikka OY ovat nyt siirtynyt digiaikaan.
Uudet Intraoraali kamerat ovat kehittyneet viime aikoina sellaisin harppauksin, että myös SomnoDent- uniapneakiskoja varten tarkoitetut hammasmallit voidaan jäljentää digitaalisesti.
Tämä tarkoittaa sitä, että SomnoMed yhteistyössä Hammastekniikka OY:n kanssa on valmiina vastaanottamaan näitä digitaalisia jäljennöksiä.
3Shape TRIOS- järjestelmä on viety tässä asiassa kaikkein pisimmälle ja TRIOS omaakin suoran integraation Hammastekniikassa olevien laitteistojen kanssa.
Tämä ei kuitenkaan sulje pois myös muiden suukameroiden käyttöä, jotka pystyvät lähettämään Hammastekniikka OY:n avointa stl- tiedostoa, esimerkiksi Emerald, Cerec, tai vastaavat laitteistot.
Skannatun purentaindeksin ottoon SomnoMed suosittelee SomGauge- indeksityökalun käyttöä. SomGauge helpottaa indeksin ja keskiviivojen määrittämistä. SomGauge myös määrittää uniapneakiskoillemme tarkoitetun minimi korkeuden (3 mm). Indeksin voi stabiloida käyttämällä perinteistä vahaa (keltainen tai punainen), tai silikonia. Stabilointiainetta ei tule kuitenkaan käyttää liikaa, ettei skannattava indeksi peity. Ohut nauha käytettävää ainetta SomGaugen haarukan reikäosalle riittää tähän indeksin stabilointiin.
Skannatut tiedot lähetetään eordersfinland@somnomed.com kautta Hammastekniikkaan. Tähän samaiseen osoitteeseen lähetetään myös skannattu SomnoDent COAT- tilauslomake mahdollisimman tarkasti täytettynä ja mieluiten PDF- tiedostona. On hyvä myös laittaa viesti tilatusta työstä osoitteeseen hammastekniikka@tendent.com näin laboratoriomme myös saa reaaliajassa tiedon saapuneesta työstä.
Kaikki tämä edellä mainittu ei poista perinteisten alginaatti/ silikoni jäljennösten, sekä purentaindeksien lähettämistä Hammastekniikkaan. Tämä tilausmuoto tullee pysymään myös jatkossakin vahvasti SomnoMed:n palveluiden mukana.
Jos asiasta ilmenee lisäkysymyksiä, ottakaa yhteyttä allekirjoittaneeseen tai Hammastekniikkaan.

Mukavaa Joulun odotusta!
Ystävällisin terveisin

SomnoMed Nordic & HammastekniikkaOy/Tandteknik Ab

MarkoJärvinen Puh: 0400 380187 SomnoMed Nordic

Hammastekniikka Oy Puh: (06) 322 6300

Somnomed SomTabs

Somnomed uniapneakiskojen puhdistukseen. Tilaa SomTabsit kätevästi netistä.

Pääset tilaamaan tuotteita klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

somtabs_2

SomGauge Purennan rekisteröintihaarukat

Samalta sivulta voit tilata myös SomGauge rekisteröintihaarukat (Hammaslääkäreille). Pääset tilaamaan tuotteita klikkaamalla alla olevaa kuvaa

SomGaugeKit

 

Somnomed uniapeakiskot:

 

SomnoDent -uniapnealaite on alaleukaa eteen siirtävä hammasmuotti, joka tarjoaa äärimmäisen tehokkaan hoidon obstruktiiviseen uniapneaan (OSA) ja on erittäin miellyttävä käytössä.  Monitieteinen yhteistyö unilääketieteen erikoislääkäreiden (keuhkolääkäri, korva-nenä-kurkkulääkäri) ja valtuutettujen SomnoMed-hammaslääkärien välillä on ratkaisevan tärkeää hoidettaessa OSA:a SomnoDent-laitteella.

SomnoDent on mittojen mukaan valmistettava suuhammaskoje, joka muotoillaan potilaan purennan rekisteröintitietojen perusteella ja joka koostuu ylä- ja alahammaslevyistä. Potilaat ovat erityisen tyytyväisiä siihen, että he voivat laitetta käyttäessäänkin avata ja sulkea suunsa sekä puhua ja juoda tavalliseen tapaan.  Tutustu tarkemmin eri SomnoDent tuotteisiin tästä. SomnoMedin omille sivuille pääset tästä.

SomnoDent_Flex

%d bloggers like this: